10 έτοιμοι στυλ saree που κυριαρχούν στο 2021

Readymade saree είναι όλα σχετικά με την ευκολία, την άνεση, καθώς και τη λειτουργικότητα. Αυτές οι ραμμένες επιλογές παίρνουν χαμηλότερο χρόνο καθώς και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε λιγότερο από ένα λεπτό ή δύο. Εκτός από τη μακροχρόνια επιλογή, πολλοί από εμάς αναζητούν επίσης αιώνια γοητεία ενώ περιορίζουμε τις επιλογές saree. Εκεί έρχονται τα διαφορετικά στυλ, για να αυξήσετε τις δοκιμασμένες και δοκιμασμένες επιλογές σας. Είτε είναι πτυχωμένη ή λεκιασμένη λεπτομέρεια, υπάρχει ένα για κάθε αγοραστή.

Για να κάνετε τη χαρούμενη σεζόν σας πολύ πιο ξεχωριστή φέτος, έχουμε στρογγυλοποιήσει το καλύτερο από τα προ-ραφμένα στυλ saree παρακάτω.

10 έτοιμοι στυλ saree για να ψωνίσετε ιδανικά τώρα:
Μπροστά, ψωνίστε τα 10 μοτίβα saree που θα δείτε καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτής της σεζόν:
1. Πλεισμένη ασημένια έτοιμη saree με αμάνικη μπλούζα:
Γεγονός: Είμαστε ενθουσιώδες για το Pleated Saree-ειδικά όταν είναι διαθέσιμο με μεταλλικό τόνο. Συνδέστε ένα παρόμοιο με αμάνικα συνηθισμένη μπλούζα για μια ματιά glam, ή διαιρέστε τη δική σας με μια μπλούζα καθώς και όχι τόσο μέση τακούνια.
Πηγή: kalkifashion.com2. Pink Resham κεντημένο saree:
Ένα βράδυ Soirée είναι ένα βασικό γεγονός για να πάρει κινδύνους με ένα saree σαν αυτό. Αποφύγετε τα κοσμήματα ουδέτερου τόνου σας, καθώς και το OPT αντ ‘αυτού για αξεσουάρ επιφάνειας χρυσού για το απλούστερο pop-up. Θα απλοποιήσει το ροδάκινο μαυρισμένο ντύσιμο καθώς και την εμφάνιση πραγματικά εξαιρετική με υπερβολικά δαχτυλίδια ή σκουλαρίκια.

Πηγή: samyakk.com3. κεντημένο λευκό saree με ροζ μπλούζα:
Μερικές φορές απλά πρέπει να ανοίξετε για νέες τάσεις, όπως ένα κεντημένο saree όπως αυτό. Δοκιμάστε κάτι παρόμοιο σε λευκό και πετάξτε μια μπλούζα σε μια αντανακλαστική σκιά. Σε μια θάλασσα κόκκινων αποχρώσεων, συχνά είναι καλύτερο να επιλέξετε λεπτή.
Πηγή: G3Fashion.com4. Draped saree με bustier:
Το έτοιμο saree δεν απαιτεί πάντοτε να είναι ευσεβείς. Περνώντας σε ένα ζευγάρι κεντημένο σακάκι με παρόμοιο τόνο, μπορείτε να πάρετε το παιχνίδι saree σας σε ηλεκτρικά νέα ύψη.

Πηγή: ridhimehra.com5. Khaki φιλικό προς το περιβάλλον ombre saree:
Μια άλλη εξέχουσα αναφορά κάτω από έτοιμες sarees είναι τα κομμάτια μεταξιού, ιδιαίτερα στο Χακί! Για το εξοπλισμό, μπορείτε να επιλέξετε διακρίσεις πτυχών όπως η αντιστοίχιση της μπλούζας Femme, είτε μπερδεύονται είτε περικοπή για να εστιάσετε στο midsection λεπτομέρειες.
Πηγή: ritukumar.com6. Κοσμήτη σιφόν saree με ταιριάζει με την τεράστια μπλούζα:
Οι δυνατότητες χρήσης ενός σαρωτή σαρέλας σιφόν είναι ατελείωτες, καθώς και μπορείτε να κάνετε ένα σημείο να φορέσετε τα δικά σας με ίσο ζευγάρωμα της τεράστιας μπλούζας.

Πηγή: perniaspopphop.com7. Προ-ριγέ μπλε saree:
Αν σας αρέσει κάτι σπουδαίο καθώς και στην τάση, δοκιμάστε ένα έτοιμο saree σε λωρίδες. Ή, αν δεν συμμετέχετε προς το μπλε βλέμμα, μπορείτε να αναζητήσετε άλλα κομμάτια, καθώς και να παραμείνετε ιδανικοί για τη μόδα.
Πηγή: azafashions.com8. Σαμπάνια Draped Chiffon Saree:
Ή, σκεφτείτε ένα διακοσμημένο saree που είναι γεμάτο από την προσωπικότητα με διαθέτει μια συμπερίληψη σχήματος. Όσο περισσότερο, είναι αειθαλές. Με αυτό το στυλ, μπορείτε να συνδυάσετε ωραία κομμάτια κοσμημάτων που τρέχουν το φάσμα των αξεσουάρ κομμάτια.

You Might Also Like

Leave a Reply